Bilturer, ryggsmärtor och massagebehandlingar

Det var när jag var ute och åkte i bilen här om dagen. Jag och sambon var ute på en liten tur och åkte förbi många olika ställen när det helt plötsligt knakade till i ryggen. Och nu är jag superstel. Vaknade och kan knappt lyfte på axlarna eller lyfta upp armarna högre än midjehöjd innan det gör jätteont. Går spänningar i hela kroppen. Ringde och bokade tid för massage på Mazzage & Friskvård direkt. De är en av de få mottagningar som jag tycker erbjuder bra massage i Mölndal och som verkligen är de bästa jag har provat på.

Brukar få lite ont i ryggen ibland och vara lite stel och då brukar det hjälpa med en massagebehandling hos Mazzage & Friskvård för att få det att släppa. Vet inte om det kommer att räcka nu också. Kanske inte. Dock så brukar det ändå gå ganska bra och jag tror faktiskt att jag kan komma att må väldigt mycket bättre av att gå på de här behandlingarna i massage nu också. Dock är det väldigt mycket värre med ryggen nu än vad det brukar vara, så kanske kommer det att behövas lite mer än bara en behandling.

Jag har dock märkt att det brukar finnas ganska mycket lediga tider hos Mazzage & Friskvård i Mölndal, antar att det är för att det inte är så många som vet om dem och deras fantastiska massage, så antar att det gör så att det blir lite lidande då.

Du gillar kanske också...