Bilvård jag gör själv VS bilvård jag tar hjälp av

Det är inte det att jag inte är villig att lägga ner en massa pengar på min bil utan det är bara det att jag vet att det blir så otroligt mycket bättre om jag bara ser till att få det gjort. Det är dock ganska kostsamt vad gäller tiden när det är bilvård och lackering som man ska göra själv och då blir de det som man får göra. Dock så finns det ju väldigt mycket annat också, som gör att om man bara lämnar in sin bil till No. 1 Bilvård i Partille och ber om hjälp från dem med bilvård som antingen bara är biltvätt eller mer omfattande med lackering och polering. Kanske till och med en komplett rekond så kan man få ett rent fordon som är i stort sett som nytt. I alla fall utseendemässigt.

Bilvård för bilen inuti brukar jag ordna med själv, för det är ändå ganska enkelt och det krävs inte så mycket mer än att jag städar den ordentligt och putsar. När det är bilvård för utsidan av bilen så brukar jag dock som sagt lämna bilen till No. 1 Bilvård här i centrala Partille. Innan så brukade jag köra igenom sådana där automatiska biltvättar men hörde sedan att det tydligen skapar väldigt mycket små repor i lacken. Så jag försökte hitta något annat alternativ som skulle vara ungefär lika bra i priset eftersom jag inte vill lägga ner hur mycket pengar som helst på något som ändå bara är utseendemässigt med bilvård för att bilen ska se finare ut.