En duktig snickare

Nu är våren här och vi har haft så fint väder och 10 grader varmt i ett par dagar, men idag är det bakslag och bara en plusgrad ute. Hur som helst, vi går mot ljusare tider och det får mig att känna mig glad. Nu ska jag berätta att jag anlitade en snickare för att hjälpa mig med en ombyggnad. Jag vet inte om ni har behov av en snickare i Gävle, men jag kan rekommendera denna om det är så att ni behöver bygg- eller renoveringstjänster. 

Innan det var dags för denna ombyggnad så hade jag som så många andra svårt att veta till vem jag skulle vända mig, för när jag googlade så hittade jag flera snickare. Men, eftersom det handlar om en större ombyggnad så behövde jag någon med erfarenhet och kompetens inom området. Jag ringde till den snickaren som hade högst betyg på Google och frågade om han kunde hjälpa mig. Han som kom hem och hjälpte mig har 20 års erfarenhet i yrket men hade även ett par under upplärning med sig som var helt nya, men alla är vi nya i början och måsta få lära oss och detta var ju ett ypperligt tillfälle till det. Jag kan säga att jag är helnöjd med hjälpen och skulle inte kunna tänka mig att vända mig till någon annan snickare om det är så att jag skulle behöva hjälp i framtiden. Om ni har frågor, så kan ni ju alltid skicka ett mail till mig. Men kanske är det ännu bättre om ni ställer era frågor direkt till det här företaget så jag tänker att det är lika bra att jag lägger in en länk till deras hemsida. Tack för att ni läser mina inlägg dag efter dag och varmt välkomna åter!