Vände mig till en plåtslagare och snickare

Hejsan, det ser ut att bli en härlig dag här i Kalmar med mycket sol och värme. Jag har precis vaknat och ska snart äta frukost. Därefter tänkte jag gå till stan för att handla lite mat och fika.

Jag måste säga att det känns mycket bättre att vara vaken på en solig dag än på en grå och regnig dag. Det är som om allt blir lite roligare och mer intressant på en fin dag. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig, men det är verkligen så. Men nu ska jag komma till det jag egentligen skulle ta upp och det är att jag har vänt mig till både plåtslagare och snickare för jag har behövt en del hjälp här i min villa i Kalmar, dels med taket och dels med att renovera köket och jag hittade ett företag som kan hjälpa till med lite av varje och jag är mycket nöjd med hjälpen och vill rekommendera dem vidare till er, alla mina kära läsare.

Först hade vi problem med taket som läckte en del under vintern, men deras plåtslagare lagade det snabbt och smidigt så att det blev som nytt igen. Jag hade aldrig gjort något sånt där själv så det var skönt att få hjälp av ett företag som verkligen vet vad de sysslar med.

Därefter var det köket som skulle renoveras och det har jag alltid velat ha gjort, men aldrig haft råd eller tillfälle innan. Men nu fick jag chansen och det är helt fantastiskt att se resultatet. Jag hade några idéer om hur jag ville ha det, men jag hade ingen aning om hur man gör det eller ens vart man ska börja, så därför var det skönt att få hjälp av en snickare som verkligen vet vad han sysslar med. Kan varmt rekommendera dem!